Lijst ‘vrijwilligers van de maand’ uit het verleden.

2019

</p>
<p style="text-align: center;">APRIL</p>
<p>

APRIL

onbekend

</p>
<p style="text-align: center;">MAART</p>
<p>

MAART

onbekend

</p>
<p style="text-align: center;">FEBRUARI</p>
<p>

FEBRUARI

Henny Rouschop

Henny is alweer vier jaar bij ons, na een lange loopbaan in de zorg en later op het gebied van personeelswerk. Voor de Locht is ze vrijwilligerscoördinator en daardoor staat ze midden in de organisatie. Wie kent haar niet! Henny is een duizendpoot, pakt links en rechts van alles op en doet wat er gedaan moet worden. Ze is bijvoorbeeld actief voor tentoonstellingen en schoolprojecten. Henny vindt het ook leuk om zich te verkleden en treedt dus graag op als figurant. Jawel, ze heeft ook nog een privéleven, maar de Locht is wel een héle grote hobby! Dat vinden wij héél fijn.

</p>
<p style="text-align: center;">JANUARI</p>
<p>

JANUARI

Wil van Dijck

Twee jaar geleden werd Wil gevraagd om het secretariaat van de ‘Vrienden van de Locht’ te behartigen. Het is leuk werk en belangrijk voor de Locht. Ze aarzelde wel even: Wil heeft een druk leven. Ze werkt op de administratie van het bedrijf van haar man. Daar is heel veel te doen. Wil is geboren en getogen in Meterik.
Zij en haar man hebben drie kinderen: twee werken ook in het bedrijf. Druk druk druk bij de van Dijckjes! Gelukkig past het werk voor de Locht er nog in. Want ‘Vrienden van de Locht’ is belangrijk voor ons mooie museum!