Voorstellingen Flink Jeugdtoneel

Dit weekend speelt Flink Jeugdtoneel twee verschillende voorstellingen in het museum. De voorstellingen worden een paar keer opgevoerd.
Deze dagen gelden de normale entreeprijzen voor het museum. Omdat de capaciteit beperkt is kun je (gratis) vooraf plaatsen reserveren voor de voorstellingen naar keuze via deze link.

Jongste groep: Niets is wat het lijkt
Ons verhaal begint op een doodnormale schooldag, onderweg naar een oersaai schoolreisje, met een nogal chaotische juf en een niet zo’n spannend verhaal. Of althans, dat dachten de kinderen van deze basisschool. Deze boerderij blijkt een oud geheim te hebben dat zich diep in de kelder schuilhoudt. Is het een slechterik? Een schurk? Een spook? Een mummie? Kan jij erachter komen wat het is? En vooral wie de boosdoener is? Zorg dat je goed om je heen kijkt, want zoals je zult merken. Niets is wat het lijkt.
Regie: Kyara Verbunt

Oudste groep: Zo gaat dat dus…..!
Het gezinsleven…. Heb je pubers in huis, dan zullen deze voorstellingen je vast amuseren. En waarschijnlijk ook een feest der herkenning. Samen met de spelers hebben we deze voorstelling in elkaar gezet.  We hebben een fantastische locatie, Museum de Locht. Hier wordt het snel duidelijk dat het een mix is van jaren 70 en 80 decor, met moderne muziekkeuzes van de spelers en gezinssituaties die van alle tijden zijn. Laat je verrassen en onderdompelen!
Regie: Iris van Ingen-Schenau