Kerst-Inn

Kerst staat voor de deur. Kom kerstsfeer proeven in Openluchtmuseum de Locht. Op vrijdag 22 en zaterdag 23 december organiseren we ’s avonds een Kerst-Inn. Het museum is prachtig versierd. De lichtjes branden. Kom gezellig met de hele familie genieten van muziek, kerstverhalen, een echte vuurspuwer, van versgebakken brood en allerlei ouderwetse versnaperingen.

Er klinkt live muziek, kerstmuziek. Op vrijdag koorzang en er schalt trompetmuziek. Op zaterdag speelt een blaaskapel. Altijd gezellig zo’n muziekkapel die zorgt voor de muzikale omlijsting van het geheel. Kom bij de openhaard in de Brouwerij luisteren naar de kerstverhalen die daar worden verteld. Geniet van de geur van versgebakken brood.

Al eens een vuurspuwer aan het werk gezien? Op het grasveld bij de kapel vertoont die zijn kunsten. En er zijn allerlei ouderwetse versnaperingen verkrijgbaar, glühwijn, erwtensoep, balkenbrij en “riefkook”. De moeite waard om op 22 en 23 december van 18.00 tot 21.00 uur samen te komen genieten bij de Locht. Entreeprijs € 5,50. Kinderen tot 6 jaar en jaarkaarthouders gratis.

Onze vrijwilligers zijn al weken in touw om uw bezoek aantrekkelijk te maken. Kom, hul u in kerstsfeer en geniet van het moment.