Laden Evenementen

« Alle Evenementen

“Kapelconcert” in de RK Kerk Melderslo

18-10-2020 van 14:00 tot 16:00

‘Liefste Marietje’

2Dames1Piano zondag 18 oktober 2020 14.00 uur

Dit concert van Oksana Baljva – piano en Miriam Wijnen – zang was gepland als kapelconcertje in de mooie kapel van ons museum. Het ging niet door vanwege de pandemie. Het concert zal alsnog plaats vinden op een andere plek: de RK Kerk van Melderslo.

Vanuit klassiek repertoire, aangevuld met diverse stijlen, kleinkunst en soms Limburgs dialect, spelen Miriam en Oksana een gevarieerd programma. Ze kiezen voor dit concert een bijzondere basis: brieven ‘uit de Melderse’ van 1935, 1937, 1940 en 1951, geschreven aan en door Marietje, grootmoeder Wijnen die haar leven doorbracht in Melderslo.

Miriam Wijnen en Oksana Bos-Baljva kwamen elkaar tegen in Noord-Limburg. Miriam heeft een theaterachtergrond,schrijft, speelt, regisseert en zingt. Oksana kwam uit Naltsjik (Zuid-Rusland) naar Nederland en is pianiste, pianodocent en dirigent van een groot aantal koren.

Zondag 18 oktober 14.00 uur, RK Kerk van Melderslo, 6,00 € inclusief kofie/thee en cake. Kaartverkoop vanaf 13.15 uur in de kerk of vooraf bij de kassa van de Locht. Het programma kent een pauze; in de kelder is een toilet.

De kapelconcertjes kunnen voorlopig niet meer gehouden worden in de kapel, maar de concertjes worden de komende maanden voortgezet in de RK Kerk van Melderslo.