DE LOCHT IS WEER OPEN!

We zijn blij, dat we jullie weer mogen ontvangen, op woensdag-,zaterdag- en zondagmiddag van 12.30 tot 17.00 uur. Het is voor elke gast noodzakelijk, voorafgaand aan het bezoek te reserveren, zo kan iedereen veilig het museum bezoeken, een veilig en plezierig bezoek staan voorop.

Hoe kom je aan een ticket? Online, via onze website, ga naar tickets reserveren. Kies de gewenste datum, dan opent het venster, waarin je de starttijd kunt aangeven. Vul het aantal volwassenen en kinderen waarmee je het museum wenst te bezoeken in en boek de tickets. Daarna kun je de tickets printen of zorgen dat de QR-code zichtbaar is op je telefoon. Lukt dit allemaal niet, dan kun je ook telefonisch entreebewijzen reserveren.(077-3987320)

We vragen je op het aangegeven tijdstip aanwezig te zijn, vervolgens mag je het museum zo lang als je wilt bezoeken. Er is een route uitgezet, die staat duidelijk aangegeven. Horeca en terras zijn open. Houd je aan de regels en houd anderhalve meter afstand.

We wensen je een aangenaam verblijf in ons museum.

Vanzelfsprekend houdt het museum zich aan de RIVM richtlijnen, het museumprotocol en de hygiëneregels. De veiligheid van onze gasten en vrijwilligers staat voorop bij een bezoek aan ons museum.
In het museum is aangepaste en veilige route aangegeven, zodat de diverse paviljoens bezocht kunnen worden en gebruik gemaakt kan worden van onze horeca en het terras.