Lijst ‘vrijwilligers van de maand’ uit het verleden.

2017

APRIL

Lorem Ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

</p>
<p style="text-align: center;">MAART</p>
<p>

MAART

Annette Lugas

Sinds 2016 is Annette vrijwilliger. Ze had geen baan en stilzitten is niets voor haar. Inmiddels kennen we haar als een van de mensen van de ontvangstgroep. Annette heeft het erg naar haar zin. Ze heeft in het zomerseizoen vaak meegedraaid. Maar nu heeft ze (gelukkig!) weer werk en kan ze alleen op zondag. Ze doet het erg graag. Annette heeft als hobby handboogschieten. Ze heeft meegedaan aan toernooien, maar daarvoor heeft ze geen tijd meer.
De Locht is voor haar als een warme deken. Iedereen is zo heel aardig en je wordt in je waarde gelaten. Daar zouden veel bedrijven wat van kunnen leren!

</p>
<p style="text-align: center;">FEBRUARI</p>
<p>

FEBRUARI

Hay Gerards

Hay was betrokken bij de oprichting van het champignonmuseum. Hij werkt toen op de veiling en had voldoende kennis van zaken om een bijdrage te leveren. Hij heeft nog vele champignons zitten kleien! Hij is na al die jaren nog steeds suppoost en lid van de commissie champignons. Hay is een doener. Paddenstoelen! Daar weet hij alles van. Hij heeft thuis 385 modellen van alle mogelijke verschillende soorten paddestoelen.
Museum de Locht dat is de vreugde van een goed samenzijn. Koester al die vrijwilligers, want zij vormen de solide basis van dit museum. Dat zullen we doen Hay!

</p>
<p style="text-align: center;">JANUARI</p>
<p>

JANUARI

Karel Droog

Karel is in 2014 met pensioen gegaan als leerkracht. Sindsdien heeft hij zijn leven gevuld met allerhande activiteiten. Het is een doe-mens. De Locht is voor hem een plek om leuk actief bezig te zijn. Hij is van alle markten thuis: horeca, onderhoud, activiteiten op zondag, stroop maken, over stoken, activiteiten voor schoolkinderen, bhv. Hij kwam bij de Locht binnen als bridger tijdens de “Museumdrive”. En van het een kwam het ander. Karel heeft verder een druk leven: kleinkinderen, klussen bij de kinderen, poetsen bij de overbuurvrouw, enzovoorts. Hij heeft energie voor twee levens. Fijn dat je tijd hebt voor de Locht. Karel!