KINDERFEESTJE

De opzet

Op woensdagmiddag en zaterdagmiddag ontvangen wij groepen kinderen en ouders. De kinderen zijn tussen 8 en 12 jaar oud. Per middag kunnen wij niet meer dan één groep ontvangen. Het is dus van belang om tijdig te reserveren.
De kinderen worden ontvangen met een gezellig drankje. En daarna hebben we een leuk programma. Daarmee zijn de kinderen ongeveer twee uur bezig. We sluiten af met pannenkoeken en de jarige krijgt een mapje met foto’s, die die middag zijn gemaakt.

Ons aanbod

Ons programma is speels, leerzaam en gezellig. We ontvangen de kinderen in “het kinderparadijs”. De kinderen maken een tocht door het museum en maken quizopdrachten. Deze tocht duurt maximaal een uur. En ze doen oudhollandse spelletjes, gedurende een uurtje. Wij vragen ouders om deel te nemen aan de gezelligheid en een beetje te helpen met de organisatie.
In het knusse ‘daglonershuisje’ eten we samen gezellig pannenkoeken ter afsluiting. Na afloop krijgt de jarige een boekje met tijdens de dag gemaakte foto`s. Zo maken wij een leuk kinderfeestje van ongeveer 3 uur.

Maar er zijn ook andere mogelijkheden!
* We kunnen met veilingklok aan het werk.
* We kunnen een leuke quiz doen.
* We kunnen een gezellige verkleedpartij organiseren. Alle kinderen in kleding van vroeger en dan samen op de foto!

De kosten

De basisprijs is € 8,00 per kind: limonade, pannenkoeken, en het aandenken voor de jarige. Het kan meer gaan kosten als u bijzondere wensen heeft.

Wij zijn geen commerciële instelling. Wij werken alleen met vrijwilligers.

Dus de rekening die wij presenteren is bescheiden.

Uw vragen

Wij willen graag dat het een onvergetelijk verjaardagsfeestje wordt. Daar kunt u aan bijdragen door mee te denken over het programma, door suggesties en voorstellen te doen. Misschien heeft u zelf ideeën voor een activiteit. Misschien bent u geïnspireerd door een bezoek aan het Museum.
Bel met Museum de Locht!